Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Zittend genieten van een wellness massage (hoofd, gelaat, rug, armen).
Massage-workshop o.l.v. Isabelle Descamps
Inschrijvingen worden op 9 oktober afgesloten!

Datum:  Zondag, 15 oktober 2006, van 10.00 tot 17.00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  90 €

Een zalige massage waar iedereen kan van genieten, of je nu jong bent of al wat ouder, of je actief bent in het bedrijfsleven of ergens anders ... 15 minuten volstaan om er even tussenuit te knijpen, alle stress los te laten en je volledig op te laden.

Een ontspannende massage die je overal kan geven: thuis, in bedrijven, een kapsalon, een rusthuis ...

Een massage waarbij je klant/massagepartner op een gewone stoel kan zitten of op de grond of in een professionele ergonomische massagestoel.

Een zachte massage die risicoloos kan worden gegeven ook aan personen met rugklachten. Maar ook een massage met wat meer dynamische technieken zodat je personen die opnieuw aan ’t werk moeten kan wakker maken en hen extra energie kan geven.

Tijdens deze cursus leren we je technieken aan uit de Indische stoelmassage, shiatsu en Japanse gezichtsmassage. Je leert deze technieken combineren met energetisch werk om zo een massage op te bouwen die rug, armen, gelaat en hoofd in de watten legt.

Alhoewel we in deze cursus wel een structuur aanleren, moet deze niet strikt worden gevolgd. Immers, iedereen is anders en het is belangrijk dat we ieders lichaam in zijn totaliteit respecteren.

Je ontvangt een syllabus waarin elke stap van deze massage in detail wordt beschreven.Meebrengen
- Een groot kussen en een kleine handdoek
- Schrijfgerief, binnenhuispantoffels, lunchpakket, gemakkelijke kledij
- Een ergonomische massagestoel (indien je er één hebt)

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Je inschrijving is bindend, d.w.z. dat wij een seintje verwachten ten laatste 48u voor de aanvang van de activiteit indien je niet kan komen. Zo krijgt iemand anders misschien de kans om toch aan de desbetreffende activiteit deel te nemen.
Indien wij binnen die 48u geen bericht van u hebben ontvangen, zal u de volledige som moeten betalen.
© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits