Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Film: The Secret.
Film o.l.v. Marleen Vandenbosch
VOLZET ! 325 inschrijvingen !

Datum:  Woensdag, 20 december 2006, Verwelkoming om 19.00 - Start film om 20.00
Plaats:  Jeugdcentrum PULS, Van Cauwelaertstraat 26, 1740 Ternat (naast zwembad)
Taal:  Nederlands

In deze film wordt een geheim ontsluierd. Het is niet zomaar een geheim. Het gaat over het geheim van jouw leven. Het geheim dat jou leert waarom bepaalde dingen in jouw leven gebeuren, waarom dingen lukken en andere niet. Misschien denk je nu wel: "Jaja, weer zo een spirituele uitleg…" of: "Dit ken ik allemaal wel al". Of misschien geloof je nog steeds in toeval. Wat ook jouw levensvisie is, deze film is een 'must'.

'The Secret' brengt op een fantastische manier vanuit wetenschappelijk en psychologisch oogpunt een verklaring hoe jij in verbinding staat met het universum en hoe jouw leven gecreëerd wordt. Alles wordt zeer duidelijk op een rijtje gezet, met de nodige achtergrondinformatie en een dosis humor. 'The Secret' is het resultaat van interviews met 70 wereldbekende leraren, vooraanstaande wetenschappers en filosofen. Hun kennis wordt in deze film voor ons verzameld. Fysieke en mentale gezondheid, levenskwaliteit, levensdoelen,… het komt aan bod.

'The Secret' bekijken is de eerste stap naar een andere manier van leven. Je kijkt en bent verwonderd of misschien wel een beetje betoverd. Net zoals een kind naar de lucht kijkt wanneer een vliegtuig de wolken doorkruist. Maar als jij zelf wil leren vliegen, moet je ook de theorie en praktijk bestuderen. Wanneer je een verre reis boekt, stap je in het vliegtuig en je vertrouwt de piloot op een veilige vlucht en aankomst.

Jouw levensreis kan je echter niet aan een andere piloot toevertrouwen. Je hebt zelf de touwtjes in handen en je bent de enige die beslist hoe goed je leert vliegen. Speel je graag veilig en blijf je steeds dezelfde baan vliegen. Perfect. Wil je liever avontuur en andere banen, snelheden en terreinen verkennen? Super! Voor beide opties is het belangrijk dat jij de perfecte piloot bent in jouw leven! Het is van uiterst belang dat zowel jij als piloot, jouw lichaam in al zijn dimensies, jouw levenswijze en omgeving afgestemd zijn op het avontuur dat jij wilt bewandelen in dit leven.

De film is in het Engels met ondertiteling in het Nederlands.

Deze film wordt u aangeboden door Essens, in samenwerking met:
- Centrum voor Stem en Communicatie
- Eigen Adem
- Juvenesco
- Krachtcirkel
- Lach-yoga
- Merlyn
- Reiki-centrum Ternat
- Stralende Zon.
Bij de "links" vind je verdere informatie.

Wil je zelf publiciteit maken voor de film, dan kan je de poster (A4) en/of de flyer (A5) hier downloaden.

Secret Meetings
Wil je dieper op deze materie ingaan en dit geheim daadwerkelijk in je leven integreren? Neem deel aan de zes “secret meetings” (zes woensdagavonden, van 19.30 tot 22.00: 10 & 24 januari, 7 & 21 februari, 7 & 21 maart 2007 - Onder begeleiding van Greet Luypaert.
Bijdrage: 125,00 euro voor de 6 avonden.


Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Gelieve te vermelden met hoeveel personen je komt.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits