Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Dreamtime sound healing (klankmeditatie)
Workshop o.l.v. Hugo Meulemans en Luc Jacobs

Datum:  Vrijdag, 15 december 2006, 20.00 - 22.00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  15 €

Hugo en Luc zijn soulmates in klank. Vanuit hun eigen levensweg en hun verbondenheid, nodigen zij jou uit om te proeven van klanken en helende trillingen. Hun verscheidenheid brengen zij met klanken samen tot een harmonisch geheel, waarbij ze in het hier en nu inventief inspelen op de energie van de groep.

Je wordt ondergedompeld in een bad van Tibetaanse & kristallen klankschalen, tampura, didgeridoo, gongs, rainsticks, tingsha, oceandrum, trommel, springdrum, triangel, sansula, cimbalen, stemvork, tube chimes, xylofoon, mondharp, boventoonzang,

De trillingen van de instrumenten brengen jouw lichaamsenergie in beweging en nodigen je uit tot een wezenlijk contact met jezelf.

De combinatie van tonen heeft een direct effect op het zenuwstelsel, de meridianen en alle energiecentra. Dit zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest en verdiept ons contact met onze ziel.

Een moment waarbij niets moet om zo de aandacht naar binnen te richten. Al liggend kan je de helende klankvibraties op je laten inwerken. Breng dus een matje mee, ook een kussen en een deken als dit jouw comfort verhoogt, en vooral jouw totale overgave aan jezelf.

Een groepsrelaxatie duurt ongeveer 1 1/4 uur. We ronden af met een gezellige babbel.


Meebrengen
Binnenhuispantoffels, matje, kussen en deken

Inschrijvingsmodaliteiten
Gelieve tijdig in te schrijven.
Je inschrijving is bindend, d.w.z. dat wij een seintje verwachten ten laatste 48u voor de aanvang van de activiteit indien je niet kan komen. Zo krijgt iemand anders misschien de kans om toch aan de desbetreffende activiteit deel te nemen. Indien wij binnen die 48u geen bericht van u hebben ontvangen, zal u de volledige som moeten betalen.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits