Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Thaise voetmassage, om op wolkjes te lopen (Basis)
Massage-workshop o.l.v. Chris Vansant
Volzet

Datum:  Zaterdag & Zondag, 10 & 11 maart 2007, van 10:00 tot 17:00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  145 €

Op wolkjes lopen, wie zou dat niet willen!?

Je staat de hele dag op je benen. Je voeten beginnen bezwaren te maken over deze foltering. Ze voelen samen met de benen zwaar aan en zijn eigenlijk totaal verwaarloosd. Als dit je bekend voor komt of je wilt gewoon je voeten verwennen, dan is de cursus Thaise voetmassage iets voor jou .

Tijdens deze 2-daagse basiscursus kan je de authentieke Thaise voetmassage onder de knie krijgen, net zoals ze die in de Wat Pho te Bangkok aanleren.
Niet enkel de voeten worden onder handen genomen maar ook heel het onderbeen tot en met de knie. Met de handen, een speciaal daarvoor ontworpen massagestokje en zeer zachte massagecrème worden de benen en voeten vertroeteld. Tijdens dit basisweekend worden geen reflexpunten behandeld.

De syllabus, je eigen massagestokje en eigen pot massagecrème zijn in het cursusgeld inbegrepen. Tevens kan je op zaterdagmiddag genieten van een lekkere Thaise soep.


P.S. Indien voldoende interesse, zullen we een vervolmakingscursus van 1 dag organiseren. We zullen dan - o.a. - een aantal reflexpunten bekijken en activeren, alhoewel het zeker geen cursus voetreflexologie is.
Bijdrage: 75,00 euro


Meebrengen
- Schrijfgerief
- binnenhuispantoffels
- een losse broek waarvan de pijpen tot over de knie kunnen worden geschoven,
- 1 washandje, 3 kleine handdoeken, 1 grote handdoek,
- een kussen waar je je benen kan op leggen zodat ze zacht liggen tijdens de massage

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Je inschrijving is pas definitief zodra een voorschot van 45,00 euro is gestort op rekeningnummer 001-4051756-45 (op naam van Marleen Vandenbosch). De rest van de som kan je de dag zelf betalen. Het voorschot wordt enkel teruggestort ingeval de activiteit niet doorgaat.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits