Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Energetische boomoliŽn & elixirs: een hulp in onze transformatie- en groeiproces.
Workshop o.l.v. Lieve Bonne

Datum:  Woensdag, 11 april 2007, van 10:00 tot 17:00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  45 €

Er zijn veel situaties in het leven waarin we geneigd zijn om vanuit onze onbewuste gedachtepatronen of vanuit onze emoties te reageren. Maar als we diep in ons lichaam voelen, merken we dat we nogal eens een kracht missen om een creatief antwoord te bieden op een situatie, om vanuit onze kern te reageren en te voelen dat we het beste van onszelf geven. Juist deze situaties bieden dan een kans om diepere krachten of talenten aan te spreken en naar buiten te brengen. En hier hebben we dikwijls een steuntje voor nodig ...

De energetische boomoliŽn en -elixers, gecreŽerd vanuit het bewustzijn van de natuur, dragen precies deze kwaliteiten die ons kunnen helpen onze krachten en talenten in onszelf aan te spreken, te versterken en in ons leven te integreren. Deze energetische boomoliŽn kunnen ons helpen o.a. om emoties en pijnlijke herinneringen te verzachten, onze fysieke problemen te begrijpen, ze versterken onze eigenwaarde en ons zelfvertrouwen, enz... en ze ondersteunen onze evolutie en het verruimen van ons bewustzijn.

In deze workshop leren we de 9 boomoliŽn en Ėelixers van Bouchardon kennen, door ze te ervaren, te voelen wat ze in ons teweegbrengen, en hoe we een dialoog kunnen aangaan met deze kwaliteiten in onszelf. Er is veel aandacht voor het toepassen van de boomoliŽn, waarbij we de weg van het lichaam volgen, en dit is voor ieder een eigen weg.

We richten ons ook op hun diepere boodschap, waarbij ze elk facet van een groeiproces in onszelf kunnen ondersteunen, en zo onze authentieke kracht versterken. We kunnen dit in ons dagelijks leven integreren, om meer vanuit ons hart om te gaan met wat het leven ons aanbiedt.

Als we vanuit onze diepere kwaliteiten leven, opent onze weg zich vanzelf voor ons.

De 9 boomoliŽn en boomelixers :
Spar : ontspannen, loslaten
Den : helder kijken zonder oordeel
Berk : zachtheid, eigenwaarde
Rozenbottel : openheid, dieper contact
Beuk : sereniteit, zelfvertrouwen, vertrouwen
Buxus : zich bevrijden van de last van het verleden
Brem : vernieuwing, een nieuw begin
Meidoorn : centreren, zijn eigen pad vinden
Walnoot : authenticiteit, motivatieMeebrengen
Schrijfgerief, binnenhuispantoffels, lunchpakket, gemakkelijke kledij

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Je inschrijving is bindend, d.w.z. dat wij een seintje verwachten ten laatste 48u voor de aanvang van de activiteit indien je niet kan komen. Zo krijgt iemand anders misschien de kans om toch aan de desbetreffende activiteit deel te nemen. Indien je een voorschot hebt betaald, wordt dit terugbetaald op 10 euro na. Je kan natuurlijk ook zelf voor vervanging zorgen. Indien wij binnen die 48u geen bericht van u hebben ontvangen, zal u de volledige som moeten betalen.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits