Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Koken: Zomerkoken, licht en versterkend!
Lessenreeks o.l.v. Geertrui Van Liedekerke

Datum:  Donderdag, 24 mei en 31 mei 2007
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  40 € (Voor de hele reeks)

Tijdens deze lessen leren we doelbewust omgaan met de energetische kwaliteiten van voeding.
Via verschillende kookstijlen en het gebruik van specifieke voedingsmiddelen bereiden we eenvoudige, evenwichtige gerechten aangepast aan het seizoen. Zo maak je stap voor stap kennis met gezonde (biologische) voeding.


Zomerkoken: licht en versterkend !

De bewegingen in de natuur verspreiden in de zomer de sterkste energie om zich heen.
Het koken wordt nu nog lichter dan het lentekoken. We kiezen voor rauwe groenten, geperste salades, frituren, grillen en barbecuen.
Spijzen en dranken met een bittere smaak verblijden de ziel en sterken het hart.

Tijdens deze lessen bereiden we dan ook heerlijke gerechten passend bij de vuurenergie. We schenken aandacht aan het gebruik van granen, groenten, zeewieren,

Je krijgt tevens tal van recepten aangeboden om er een echt zomerfeest van te maken.


Meebrengen
Schrijfgerief

Inschrijvingsmodaliteiten
Gelieve tijdig in te schrijven.
Je inschrijving is pas definitief zodra een voorschot van 20,00 euro is gestort op rekeningnummer 001-4051756-45 (op naam van Marleen Vandenbosch). De rest van de som kan je de dag zelf betalen. Het voorschot wordt teruggestort ingeval de activiteit niet doorgaat.
Je inschrijving is bindend, d.w.z. dat wij een seintje verwachten ten laatste 48u voor de aanvang van de activiteit indien je niet kan komen. Zo krijgt iemand anders misschien de kans om toch aan de desbetreffende activiteit deel te nemen. Voorschotten worden niet terugbetaald. Je kan natuurlijk ook zelf voor vervanging zorgen. Indien wij binnen die 48u geen bericht van u hebben ontvangen, zal u de volledige som moeten betalen.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits