Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Mediteren en lachen: gebundelde kracht !
Workshop o.l.v. Stephan Van Eesbeek

Datum:  Dinsdag, 20 november 2007 of 18 december 2007, van 19:45 tot 22.00
Plaats:  "De Kluizerij" in Affligem
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  35 € (Per sessie)

Deze praktisch gerichte doe-workshop reikt je mooie spiegels aan en helpt je bewust te worden hoe je dagdagelijks in het leven staat.

Volgende thema’s komen aan bod: ons etiketeersysteem, onze programmatie, het lichaam, de geest, het individu, de groep, de lach, de stilte, de samenwerking tussen de verschillende delen, één zijn en verbondenheid met een steeds groter geheel, intentie en tal van andere.

Met leuke doe-oefeningen en op een aangename en speelse wijze maken we verbinding en worden we in contact gebracht met andere aspecten van onze persoon. De glimlach en de lach zijn de hulpmiddelen om met eenvoud, zachtheid en blijheid één en ander onder ogen te kunnen en te willen zien, om dingen te herkennen, te accepteren, niet te veroordelen en zo op een andere manier in het leven te staan en verder te evolueren met respect en in alle veiligheid voor de entiteit en eigenheid van elkeen.

Deze workschop verschaft inzichten, ondersteunt het innerlijke ‘weten’ en helpt verder te ‘geloven’ alvorens het te zien.

Meebrengen
Schrijfgerief

Inschrijvingsmodaliteiten
Contante betaling ter plaatse.
Gelieve tijdig in te schrijven.

Je inschrijving is bindend, d.w.z. dat wij een seintje verwachten ten laatste 48u voor de aanvang van de activiteit indien je niet kan komen. Zo krijgt iemand anders misschien de kans om toch aan de desbetreffende activiteit deel te nemen. Je kan natuurlijk ook zelf voor vervanging zorgen. Indien wij binnen die 48u geen bericht van u hebben ontvangen, zal u de volledige som moeten betalen.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits