Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Familie opstelling
Workshop o.l.v. Theo Bruekers

Datum:  Vrijdagavond, 16 mei 2008, van 19.30 tot 23.00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands

Tijdens de opstelling wordt er contact gemaakt met de ziel, het onderbewuste of hoe je het zelf wil noemen. Volgens Hellinger heeft de mens geen eigen ziel, maar leeft hij/zij een klein deeltje van de grote ziel waar wij dus allemaal deel van uitmaken. Zo maken wij ook deel uit van ons familiesysteem. Alle individuen binnen dit systeem (tot generaties terug) beïnvloeden elkaar, of ze willen of niet.

Familie opstellingen geeft een diepgaand inzicht in jezelf, de dynamiek in jouw en andere familiesystemen en de kracht ‘liefde’ die menselijke relaties stuurt. Deze liefde staat ons toe om tijdens de opstelling de waarheid in het moment te zien en te voelen. Hierdoor komen oude overtuigingen en eigen zienswijzen in een ander perspectief te staan. We kunnen daardoor loslaten en datgene teruggeven wat niet van ons is.

Wie zin heeft om meer inzicht te krijgen in zichzelf en daardoor in de eigen familie en vooral de wisselwerking tussen de individuen binnen de familie is van harte welkom tijdens de workshop.

Op deze avond kunnen drie mensen een thema laten opstellen. Voor elke opstelling maken we gebruik van elkaar. Dat houdt in dat de opsteller samen met de coach andere deelnemers opstelt als iemands vader, oma of andere persoon die een belangrijke rol speelt in het ingebrachte thema.
Ook al komt jouw thema niet aan de orde in de vorm van een opstelling, als representant en/of als toeschouwer zul je merken dat jouw ziel op de een of andere manier ook in beweging zal komen.

Deze avond wordt bij Essens georganiseerd op uitnodiging van Ghilaine Prenten, Tom Cox en Nicole Derveaux.
De familie opstelling zal begeleid worden door Theo BRUEKERS.Meebrengen
Binnenhuispantoffels

Inschrijvingsmodaliteiten
Voor degenen die een opstelling willen laten verzorgen 75 euro. Het is goed om vooraleer je zelf opstelt een avond mee-te-maken als deelnemer.
Voor degenen die willen kennismaken en/of meedoen (opgesteld worden door anderen) 25 euro.
Gelieve te vermelden bij je inschrijving of je als deelnemer wenst te komen of wenst opgesteld te worden. Ik stel je dan in verbinding met Nicole.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits