Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Koken: energiek de winter door !
Workshop o.l.v. Geertrui Van Liedekerke
Er is nog 1 plaatsje !

Datum:  Zondag, 16 november 2008, van 10.30 tot 14.00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  23 €

Tijdens deze les reikt Geertrui je graag ideeŽn aan om op een eenvoudige manier heerlijke wintergerechten te bereiden die je de nodige energie en warmte geven om de winter door te komen.

We gebruiken volwaardige producten en laten ons inspireren door de macrobiotische kookwijze. In de macrobiotiek tracht men op een bewuste manier om te gaan met de energetische kracht van voedingsmiddelen. Van hieruit bereidt men evenwichtige gerechten die een positieve invloed hebben op lichaam en geest. Veel meer dus dan een bordje bruine rijst!

Door middel van verschillende kookstijlen bereiden we verschillende gerechten voor groot en klein. Eveneens reiken we tal van praktische tips aan voor een heerlijke alledaagse keuken.
Op het menu staan alvast bereidingen zoals:
- winterse soep
- eenpansgerechten: eenvoudig en snel
- groententaart
- heerlijke dessert met natuurlijke granensuikers.

Op die manier krijg je een schat aan ideeŽn die je verder kunnen inspireren in de stap naar een gezondere eetĖ en leefgewoonte voor klein en groot. Je krijgt ook een kleine syllabus mee zodat het gemakkelijker is om de gerechten ook thuis met succes klaar te maken.


Meebrengen
Schrijfgerief


Inschrijvingsmodaliteiten
Je inschrijving is bindend, d.w.z. dat wij een seintje verwachten ten laatste 48u voor de aanvang van de activiteit indien je niet kan komen. Zo krijgt iemand anders misschien de kans om toch aan de desbetreffende activiteit deel te nemen. Contante betaling ter plaatse.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits