Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
AloŽ Vera producten - introductieworkshop
Lezing o.l.v. Marleen Vandenbosch

Datum:  Zaterdag, 7 februari 2009 OF zondag, 8 februari 2009, telkens van 10.00 tot 12.30
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands

Door de eeuwen hebben verschillende beschavingen AloŽ Vera gebruikt voor de gunstige invloeden op de gezondheid. De AloŽ Vera plant bevat meer dan 200 verschillende werkzame stoffen. Daartoe behoren mono- en polysacchariden, enzymen, minerale stoffen, vitaminen, aminozuren en talrijke bioactieve substanties die zeer belangrijk zijn voor een vitaal en gezond menselijk organisme.

Forever Living Products wijdt al 30 jaar aan het zoeken naar de beste gezondheids- en schoonheidsbronnen die de natuur te bieden heeft om deze vervolgens met de wereld te delen.

Deze producten Ė schoonheidsproducten, gezondheidsdranken, voedingssupplementen en bijenproducten - zijn het resultaat van die zoektocht. Zij zijn een voorbeeld van de ongelofelijke capaciteit van de natuur om ons te helpen er zo goed mogelijk uit te zien en ons optimaal te voelen.

Kom naar de gratis introductieworkshop en ontdek wat deze producten voor jou kunnen betekenen.

Ben je geÔnteresseerd om zelf een workshop in te richten voor je vrienden of collega's of familie. Geef me dan ook zeker een seintje.
© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits