Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Psycho-physiognomie, of hoe je lichaamsbouw en gelaat vertellen wie je bent.
Workshop o.l.v. Stephan Maegh
Nieuwe datum

Datum:  Zaterdag, 3 september 2005 en zondag, 4 september, van 10.00 tot 17.30
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  165 €

Je lichaamsbouw en gelaat vertellen wie je eigenlijk bent en wie de ander is. Elke rimpel, de vorm van het hoofd, de ogen, de wenkbrauwen, de neus, de oren, … ze zeggen allemaal iets over ons karakter, onze emoties en gezondheid. De huid met al haar verkleuringen en oneffenheden zegt heel veel over hoe je je voelt of voelde.

In de workshop psycho-physiognomie leer je dit voelen en zien. Het is een andere weg om tot onze essentie te komen. Want als we deze beter kennen, kunnen we ook beter kijken naar de kern: hoe ben ik, hoe is mijn partner, hoe zit mijn collega in mekaar,… . De psycho-physiognomie leert je bij wijze van spreken door mensen heen te kijken. Dit alles gebeurt op een ethische wijze.

Later in het jaar zullen aparte eendaagse workshops worden gegeven die dieper op bepaalde delen van het gelaat ingaan, bvb. neus, ogen ....

Er volgt ook nog een workshop over psychognomie, of "de leer van de psyche".

Meebrengen
Schrijfgerief, binnenhuispantoffels

Inschrijvingsmodaliteiten
Je inschrijving is pas definitief zodra een voorschot van 65,00 euro is gestort op rekeningnummer 001-4051756-45 (op naam van Marleen Vandenbosch). De rest van de som kan je de dag zelf betalen. Het voorschot wordt teruggestort ingeval de activiteit niet doorgaat.



© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits