Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
"Vibrational reading" - individueel
Consult/counseling o.l.v. Roseline Deleu
Enkel op afspraak !

Datum:  Zondag, 12 juli 2009 - tussen 10.00 en 17.00 - 25 of 55 minuten per persoon
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands

Tijdens een "Vibrational Reading" met Roseline krijgt je inzichten en leiding. De kaarten die je kiest weerspiegelen je sterktes en je uitdagingen op 9 gebieden in je leven: Job/loopbaan, Liefde, Familie/gezondheid, Geld/overvloed, Jij zelf, helpers/reizen, creaties/ideeŽn/kinderen, spiritualiteit/studies, welzijn/herkenning. Zodra je weet, herkend en aanvaard hebt waar je je op dit moment in je leven bevindt, kan je beslissingen nemen en de juiste keuzes maken.

Elke reading is een bron van inspiratie en aanmoediging. Soms krijg je tips om nieuwe keuzes te maken, op andere momenten helpt het jou om in te zien waarom je vandaag vastzit en gefrustreerd bent.

Ben je er klaar voor om met nieuwe ogen naar jezelf te kijken en dan verdere stappen te zetten, de daad bij het woord te voegen?

Voor deze reading gebruikt Roseline kaarten die ze zelf digitaal heeft gecreŽerd. Ze zijn allemaal gebaseerd op de yantra-principes. Een yantra bestaat uit een in elkaar grijpende matrix van geometrische figuren zoals cirkels, driehoeken en bloempatronen.
Dit is geen traditionele "tarot" reading, maar een gepersonaliseerde aanpak, waarbij zorg en respect voor de ander centraal staan.

Breng best pen en papier mee zodat je kan opschrijven welke inzichten zich aandienen en welke stappen je dan kan zetten.


Klik hier om een voorbeeld van een kaart te zien.


Meebrengen
Schrijfgerief

Inschrijvingsmodaliteiten
- 40,00 euro voor consult van 25 minuten
- 75,00 euro voor consult van 55 minuten
Gelieve te bellen om uw afspraak vast te leggen: 0475 350 133.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits