Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Thaise voetmassage, om op wolkjes te lopen (3-daagse)
Massage-workshop o.l.v. Chris Vansant

Datum:  3 dagen: zaterdag en zondag 21 & 22 november 2009 + zondag 29 november 2009, van 10.00 tot 17.00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  195 €

Op wolkjes lopen, wie zou dat niet willen!?

Je staat de hele dag op je benen. Je voeten beginnen bezwaren te maken over deze foltering. Ze voelen samen met de benen zwaar aan en zijn eigenlijk totaal verwaarloosd. Als dit je bekend voor komt of je wilt gewoon je voeten verwennen, dan is de cursus Thaise voetmassage iets voor jou.

Tijdens deze 3-daagse opleiding kan je de authentieke Thaise voetmassage onder de knie krijgen, net zoals ze die in de Wat Pho te Bangkok aanleren.
Niet enkel de voeten worden onder handen genomen maar ook heel het onderbeen tot en met de knie. Met de handen, een speciaal daarvoor ontworpen massagestokje en zeer zachte verfrissende en tevens verwarmende massagecrème worden de benen en voeten vertroeteld. Deze massage werkt in op ons volledige lichaam: lymfe, hormonen, zenuwstelsel, spieren .... Het is dus niet te verwonderen dat het effect van deze energetische massage gewoonweg fantastisch is.

De syllabus, je eigen massagestokje en eigen pot massagecrème zijn in het cursusgeld inbegrepen.

Meebrengen
- Lunchpakket
- Schrijfgerief
- binnenhuispantoffels
- een losse broek waarvan de pijpen tot over de knie kunnen worden geschoven,
- 1 washandje, 3 kleine handdoeken, 1 grote handdoek,
- een kussen waar je je benen kan op leggen zodat ze zacht liggen tijdens de massage

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Je inschrijving is pas definitief zodra een voorschot van 50,00 euro is gestort op rekeningnummer 001-4051756-45 (op naam van Marleen Vandenbosch). De rest van de som kan je de dag zelf betalen. Het voorschot wordt enkel teruggestort ingeval de activiteit niet doorgaat.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits