Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Flower of Life. De geometrie van de schepping. Het Mer-ka-ba veld om je heen.
Workshop o.l.v. Maurice Eeraerts

Datum:  Donderdagavond, 7 april 2005, 20.00 - 22.30; en vrijdag 08/04, zaterdag 09/04 en zondag 10/04 van 10.00 tot 18.30
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  275 €

Deze 3-daagse workshop behelst een extract van 20 jaar spiritueel onderzoek, en heeft als doel het begeleiden van onze bewuste evolutie door de dimensies, terug naar de Bron.

Dit is mogelijk met behulp van ons Lichtvoertuig, de MER-KA-BA, waarnaar gerefereerd wordt in de Bijbel, de Kabbalah en andere oude geschriften. De MER-KA-BA is een oeroud, meetbaar , levend energetisch kristalveld om ons heen dat door middel van meditatie en informatie gereactiveerd wordt. MER betekent Licht, KA betekent Geest, en BA betekent Lichaam of deze “realiteit”. Zij dient als bescherming en brengt evenwicht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak, opening van het Hart, contact met en blijvende leiding van Hoger Zelf en Christusbewustzijn. Het bevordert je persoonlijke groei, het manifesteren van je intenties en ondersteunt de healing voor jezelf, en heel de planeet Aarde.

In deze "Flower of Life" workshop zal je ervaren dat je lichaam nog steeds de herinnering heeft van het MERKABA veld om je heen, met een diameter van 18 meter. We kunnen dit terug activeren, door een geopend Hartchakra en ons Hoger Zelf.

Bovendien krijgen we ook een beter zicht op de Sacrale of Mystieke Geometrie. Het is aanvoelbare meetkunde en een universele taal die oude kennis bij ons wakker maakt. Het helpt ons de wijsheid van verdwenen beschavingen, de aard van kleur en geluid, het functioneren van de levende natuur, en andere dimensies te begrijpen, en ons proces te versnellen.

Onderwerpen die aan bod komen:
- Integratie van linker en rechter hersenhelft
- Verleden, heden en toekomst van de Aarde
- Onze verbinding met Dolfijnen en Walvissen
- Buitenaardse levensvormen en UFO’s
- Exploratie van oude wijsheid en actuele wetenschap
- Healing en kristallen
- Heilige Geometrie en Thot
- Onze veranderende ecologie en Moeder Aarde
- Egyptische Mysterieschool
- Werken met Hoger Zelf en het MERKABA veld
- De quantumsprong van de 3e naar de 4e dimensieMeebrengen
Schrijfgerief, binnenhuispantoffels

Inschrijvingsmodaliteiten
In de prijs is drank en een warm middagmaal voorzien.
Uw inschrijving is definitief zodra een voorschot van 100,00 Euro is gestort op rekening 001-4051756-45.
© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits