Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
De Helende Reis - Kennismaking
Lezing o.l.v. Annick Ottenburgs

Datum:  Donderdag, 24 september 2009, van 20.00 tot 22.00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands

“Diep van binnen huist een grenzeloze potentie, een schitterende diamant, die je uitnodigt om je hart te openen voor de vreugde, genialiteit, rust, vrijheid en liefde in jezelf. Dit bewustzijn verlangt naar jouw thuiskomst.” Brandon Bays

In slechts 6,5 weken genas ‘mind-body-healing’-expert Brandon Bays van een grote tumor in haar buik, zonder medicijnen of operatie. Haar directe ervaring is de bakermat voor het eenvoudige, zeer krachtige en effectieve werk dat al jarenlang wereldwijd bevrijding biedt van de meest uiteenlopende emotionele en fysieke klachten. In haar boek ‘De Helende Reis’ vind je het verhaal van haar eigen zoektocht naar genezing en de manier waarop haar wereldberoemde ‘Journeytherapie’ hieruit is gegroeid. Ze heeft een manier ontdekt om tot het celgeheugen te komen en om onverwerkte emoties die daar opgeslagen zijn echt los te laten. De oude chemische stoffen worden afgevoerd en de cellen vernieuwen zich nu ze verlost zijn van de oude informatie. Hierna kunnen huidige klachten zeer snel verdwijnen. De Helende Reis nodigt mensen uit om zich van alle mogelijke fysieke en emotionele blokkades te ontdoen en meer in vrijheid te leven, bevrijd van ziektes en limiterend gedrag. Tijdens een dergelijke reis maak je contact met specifieke in het lichaam opgeslagen herinneringen en overtuigingen, gekoppeld aan bepaalde onverwerkte gebeurtenissen. Onder begeleiding van een opgeleide therapeut kan iedereen met succes een Helende Reis maken. De levensenergie kan dan weer vrij stromen om te zijn wie je werkelijk bent.

Depressie, stress, chronische pijn, vermoeidheid, woede, gebrek aan zelfvertrouwen, angst, allergie, eetstoornissen, aandachts- en leerstoornissen, verslavingen, schuldgevoelens, rouw- en verliesverwerking, relatieproblemen, lichamelijke klachten, misbruik en zelfs erfelijke en levensbedreigende ziektes – er is zoveel waar The Journey/De Helende Reis succes bij heeft geboekt*. En het mooie is dat iedereen het kan doen, ongeacht leeftijd, religie, culturele achtergrond of intelligentie. Voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar.

De Helende Reis is een eenvoudig en krachtig proces dat je stap voor stap toegang geeft tot de grenzeloze wijsheid in jezelf. Deze wijsheid legt zowel oude emotionele patronen bloot, als herinneringen die in je cellen zijn opgeslagen. Het geeft je toegang tot de helende vermogens in jezelf die in staat zijn om oude thema’s te verhelderen en op te lossen. En dit op een manier dat je lichaam en je hele “zijn” zich kan richten op het natuurlijke proces van genezing. De Helende Reis is internationaal erkend als één van de meest helende processen die er bestaan. Het geeft je toegang tot een grenzeloze potentie en oneindige liefde in het diepst van jezelf.

Hoe kan De Helende Reis jou helpen?
• Je zal vriendschap sluiten met emoties die jarenlang zijn vermeden of onderdrukt.
• Je maakt contact met je ware potentieel.
• Je verlost jezelf van oude celherinneringen die emotionele en/of fysieke blokkades hebben veroorzaakt.
• Je lichaam krijgt automatisch de mogelijkheid zichzelf te helen.
• Je zal diepe voldoening, vreugde en vrijheid ervaren.
• Je zal verandering zien in je privé- en werkrelaties.
• Je zal gereedschappen hebben die je op ieder moment in je leven kan toepassen.

Annicks hartsverlangen is dat Belgen meer toegang krijgen tot dit werk, dat wereldwijd al zeer verspreid is. In Nederland is er zelfs al een verzekeringsmaatschappij die Journeywerk vergoedt. Daarom kondigt ze met veel vreugde aan dat op 24 en 25 oktober 2009 het eerste Journey Intensive weekend in België, Antwerpen, plaatsvindt. Na 29 andere landen is het nu eindelijk de beurt aan België! Tijdens dit weekend leer je stap-voor-stap de basisprocessen, de emotionele en fysieke reis. Na het weekend kan je zelf aan de slag met reizen en zo één voor één je onverwerkte emoties opruimen.

Tijdens de kennismakingsavond ontvang je een cadeaubon waarmee je 50 euro korting voor het Journey Intensive weekend krijgt én tijdens het weekend zelf een boek of CD ontvangt. Daarnaast krijg je op deze avond ook veel informatie, kans tot vragen stellen en zal je een eerste ervaring met Journeywerk opdoen. Welkom!

* De Helende Reis werkt aanvullend en heeft niet de bedoeling andere, medische behandelingen te vervangen.


Meebrengen
Schrijfgerief, binnenhuispantoffels

Inschrijvingsmodaliteiten
8,00 euro bij betaling voor 31/8/09 - graag overschrijven op rekening 001-4051756-45 (op naam van Marleen Vandenbosch) (met vermelding 24/09 + naam deelnemer)
10,00 euro bij betaling na 31/8/09 of cash ter plaatse de avond zelf.
Inschrijving noodzakelijk.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits