Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Mindfulness en Equicoaching: dé sleutel tot zelfontplooiing.
Mindfulness o.l.v. Eric Van Poucke en Marleen Vandenbosch

Datum:  Zondag, 26 september 2010, van 09.00 tot 17.00
Plaats:  Mančge Hippos
Poekstraat 35
Drongen
Taal:  Nederlands

“Opmerkzaam zijn” is een vaardigheid die je helpt om bewuster in het leven te staan. Bewust zijn van wat je voelt in je lichaam, van je emoties, je gedachten en je (re)acties maakt dat je anders kan omgaan met de dingen die je in je leven overkomen.

Opmerkzaamheid is een vaardigheid die je kan leren.
Tijdens een mindfulness-training leer je aandacht geven aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties, doelbewust, in het nu. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel.
Ook via equicoaching kom je dankzij de interactie met het paard in contact met je denken-voelen-doen. Je persoonlijke ervaring en het coaching-proces begeleiden je tot inzicht in en aanvaarding en verandering van je gedrag, je manier van communiceren of leiding geven.

Tijdens deze workshop ontdek je wat het wil zeggen om opmerkzaam te zijn en hoe het een zeer concrete impact kan hebben op jouw leven. Het wordt een boeiende, intense en leuke dag, met aandacht voor jezelf, je coachingvraag, zintuiglijke waarnemingen, het hier-en-nu, (non-)verbale communicatie en nog zoveel meer, en dit in interactie met de paarden en anderen !


Dit is wat deelnemers aan vorige workshops graag met u delen :

"De combinatie MFN en EC is bijzonder krachtig. De paarden geven je de feedback zonder omwegen en met een 100% eerlijkheid. MFN biedt je dan weer een neutrale, zachte manier van omgaan met deze feedback, een belangrijke sleutel voor mildheid naar jezelf toe. De training is leuk en boeiend door de afwisseling van oefeningen en theorie die elkaar heel mooi aanvullen. Op die manier kom je als deelnemer op een heel organische manier tot belangrijke zelfinzichten."

“Nogmaals dank voor de geslaagde 'retraite' waarin ik tijd en ruimte kreeg om even stil te staan en te werken aan persoonlijke thema's onder uitstekende begeleiding. De combinatie equicoaching en mindfulness is krachtig en jullie doen dit schitterend elk vanuit jullie persoonlijke expertise, en als evenwichtig duo. Het was ook een groep met fijne mensen die dank zij de veilige setting en de open en respectvolle vragen op een rijke manier konden bijdragen tot het welslagen van de dag. “

“Ook ik wil jullie bedanken voor de boeiende training en de geslaagde combinatie van equicoaching en mindfulness. De paarden helpen je om in in het hier en nu een connectie te treden met hen en jezelf. De opdrachten die we met de paarden mochten uitvoeren, waren sterke bronnen voor ervaringsgericht leren. Deze dag en de ervaringen die ik er op gedaan heb, zullen nog lang blijven plakken.”



Deze workshop kunnen we ook voor uw bedrijf organiseren. Wij passen de oefeningen en theorie dan aan uw behoeften aan. Teambuilding, zelfleiderschap, authenticiteit zijn mogelijke onderwerpen.


Meebrengen
Schrijfgerief, laarzen of stevig schoeisel.
In functie van het weer: warme en/of regen- en windbestendige kledij die tegen een stootje kan.

Inschrijvingsmodaliteiten
Na bevestiging inschrijving, ontvang je een factuur van Equicoaching.com International
Konijnenbergstraat 18
9290 Berlare
068-2500410-68





© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits