Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Op zoek naar nieuwe horizonten ? Jij beslist.
Workshop o.l.v. Roseline Deleu

Datum:  Dinsdag, 17 augustus 2010, van 19.30 tot 22.30
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  25 €

Hangt die crisis ook boven jouw hoofd? Laat je je helemaal meeslepen door de negatieve berichtgeving ? Of kies je ervoor om deze “crisis” te zien als een opportuniteit, een kans om te groeien, om keuzes te maken, om je leven – werk, liefde, relaties, familie, ... – eens onder de loupe te nemen? Nu is het moment om je prioriteiten te reorganiseren. Immers, wat vandaag essentieel lijkt, is totaal anders dan wat je 10 jaar geleden belangrijk vond. En je doel voor de komende 20 jaar zal zeker ook anders zijn.

Ben je klaar om weer of nog steviger op je twee pootjes terecht te komen, om de juiste keuzes te maken en te opteren voor overvloed? Zo ja, dan kunnen de principes van de Form & Black Hat Tibetan Buddhist School Feng Shui en Roseline’s “mind changing” intenties hierbij een hulpmiddel zijn. Het is jouw kans om bepaalde dingen in je leven te veranderen, en misschien ook je manier om naar de dingen te kijken en te denken, en meer dan waarschijnlijk ook je interieur bij te kleuren. Jij beslist ... ben je klaar om je leven in eigen handen te nemen, voorwaarts en bergop, nieuwe horizonten tegemoet?

Tijdens deze workshop zullen deelnemers die kiezen voor een positieve ingesteldheid extra inspiratie en coaching krijgen. Een avond zelfzorg waarin Roseline het beste in je naar boven brengt ! Ben je klaar om overvloed en liefde in je leven toe te laten en er met volle teugen van te genieten ? Alles is mogelijk, indien je je erop focust en ervoor gaat ! Roseline zelf is daar het levend voorbeeld van. Ook zij heeft crises gekend in haar leven. Vandaag kijkt ze ernaar met een lach om haar mond. Voor Roseline is het leven één groot avontuur en zij geniet er elke dag van.

Roseline zal deze workshop in eenvoudig Engels geven. Je kan je vragen wel altijd in het Nederlands of Frans stellen. Roseline is immers Belgische van oorsprong en verstaat beide landstalen. Het spreken ervan is ze na 12 jaar in Australië wat verleerd, maar dat zal geleidelijk aan terugkomen.


Meebrengen
Schrijfgerief, binnenhuispantoffels

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Contante betaling ter plaatse.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits