Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Je eco-pk onthuld !
Workshop o.l.v. Katy Bartels en Marleen Vandenbosch

Datum:  
Plaats:  Wings of Change Ranch (Oedelem)
www.wingsofchangeranch.be
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  125 €

Het is een ervaringsgerichte dag waar we de kracht van de paarden individueel en in kudde verbinden met de kracht van Mindfulness om zo jouw innerlijke kracht - je eco-pk - te ontdekken. Je eigen potentieel zit in jou, het is de kunst om het te ontdekken en dan op een juiste manier in te zetten.

Laat je verrassen. Ook wij kunnen niet voorspellen wat er deze dag gaat gebeuren. De paarden leven van moment tot moment, zijn super alert, zetten hun zintuigen in om te overleven ... Ze zijn pure mindfulle wezens. Merk ook op bij het lezen van deze tekst, wat je zou willen weten en nu niet weet ... Dat is waar het bij Mindfulness o.a. over gaat, opmerken wat er werkelijk is. Kan je "het willen weten" laten voor wat het is ? Kan je je overgeven aan dit moment, en op 2 juli, aan wat er die dag van moment tot moment gebeurt ? Katy en ik staan in elk geval klaar om je in dit proces te begeleiden.

© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits