Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Universal Tao, een weg naar een gezonder en bewuster leven.
Workshop o.l.v. Gert Leysen

Datum:  Weekend van 15 & 16 januari 2005, telkens van 10.00 tot 17.00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  120 €

Het is eigen aan de mens om zich te verdiepen in het mysterie van het leven en de dood, het universum, de natuur en onze relaties. Stel jij je ook de vraag hoe je gezond en gelukkig kan leven, waarbij je lichaam en geest in harmonie zijn?
Dan kan Universal Tao voor jou enkele richtlijnen aanreiken. Deze yoga-vorm werd immers ontwikkeld door de Tao´sten die gedurende duizenden jaren op zoek zijn geweest naar antwoorden op die vragen.

Universal Tao is een praktisch spiritueel systeem van zelfontwikkeling waarbij je streeft naar een evenwichtige ontwikkeling tussen het fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspect van je mens-zijn. Het is een ontdekkingstocht om vrijheid, onafhankelijkheid, kracht en stilte in je leven te ervaren.

Door een reeks van energetische en meditatieve oefeningen krijg je meer energie (chi of levenskracht), een algemene verbetering van je gezondheid, een verhoging van weerstand, en inzicht in het stress-onstpanningsmechanisme. Dagelijkse beoefening geeft je duidelijke informatie over blokkades, (hinderende) emoties en je favoriete weerstanden. De aandacht in de meditaties voor de verbondenheid met de natuur en het universum in en rondom ons brengt ons terug naar de oorsprong. Het verbindt ons opnieuw met de kinderlijke verwondering en de eenvoud van het leven. Het is een directe weg om jezelf en anderen te helen.

Door de versterking van het fysieke lichaam, het uitgangspunt van Universal Tao, leg je tevens de basis voor de ontwikkeling van je spirituele groei. Er komt ruimte vrij om je levenstaak en spiritueel potentieel in volle bewustzijn (opnieuw) te beleven. Dit brengt je tot hogere niveaus van inzicht en bewustzijn.

Na het volgen van deze workshop, ontvang je een officieel certificaat van deelname.


Meebrengen
Schrijfgerief, binnenhuispantoffels, lunchpakket

Inschrijvingsmodaliteiten
Gelieve tijdig in te schrijven.
Je inschrijving is pas definitief zodra een voorschot van 50,00 euro is gestort op rekeningnummer 001-4051756-45 (op naam van Marleen Vandenbosch). De rest van de som kan je de dag zelf betalen. Het voorschot wordt teruggestort ingeval de activiteit niet doorgaat.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits