Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Vrouwenwijsheid - thema 3: Onze vruchtbaarheid.
Workshop o.l.v. Sylvie Vandenbogaert

Datum:  Zondagvoormiddag, 17 april 2005 van 10.00 tot 13.00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  25 €

Er bestaat geen goede of slechte methode om met je vruchtbaarheid om te gaan. We moeten echter nagaan in hoeverre we geprogrammeerd zijn om te denken dat we zonder externe hormonale manipulatie niet op ons lichaam kunnen vertrouwen. Hoe kan je leren gebruik maken van de fysiologische tekens en symptomen van de menstruatiecyclus om de vruchtbare en onvruchtbare perioden tijdens die cyclus vast te stellen ? En hoe kan je eventueel vruchtbaarheid bevorderen ?

En als we (on)vruchtbaarheid en geboorte nu eens in de ruimere zin zouden bekijken! Dan wordt het misschien van minder groot belang of je nu een eigen kind hebt of niet. Vruchtbaarheid wordt dan eerder een levenslange relatie met jezelf en je creatieve mogelijkheden en moederschap niet alleen het organisch proces van een kind ter wereld te brengen maar eerder begrijpen wat de wereld nodig heeft.


Meebrengen
Schrijfgerief, binnenhuispantoffels, gemakkelijke kledij

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Contante betaling ter plaatse.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits