Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Vrouwenwijsheid - thema 5: In de herfst van ons leven.
Workshop o.l.v. Sylvie Vandenbogaert

Datum:  Zondagvoormiddag, 19 juni 2005, van 10.00 tot 13.00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  25 €

Net als electriciteit werkt de menstruatie en de eb en vloed van energie als “wisselstroom”. Tijdens de menopauze wordt de stroom van energie geďntensifieerd en gestadig, net als “gelijkstroom”. We worden geladen met energie naarmate we ons open hebben gesteld voor de wijsheid van de oude vrouw.
De intuďtieve wijsheid die de vrouw slechts tijdens bepaalde perioden van de menstruatiecyclus het duidelijkst ter beschikking stond, is nu in principe altijd beschikbaar.

Hoe kan je deze periode als jonge vrouw het best voorbereiden ? Als je reeds in de herfst van je leven bent, hoe kan je je dan opnieuw afstemmen op de gelijkstroom van je lichaam en putten uit deze oneindige kennis en wijsheid om op een natuurlijke manier om te gaan met eventuele typische menopauzeklachten? Ben je die fase reeds voorbij, dan kan je nog altijd gebruik maken van die mooie kracht om in wijsheid oud te worden.

Iedere vrouw heeft er baat bij de overgang bewust in te gaan, in de bereidheid de vruchten van deze levensfase te oogsten.


Meebrengen
Schrijfgerief, binnenhuispantoffels, gemakkelijke kledij

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Contante betaling ter plaatse.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits