Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Meditatie
Meditatie o.l.v. Johannes

Datum:  Vrijdag, 9 september 2005, aankomst om 19.30, start stipt om 19.45; einde om 21.30
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  7 €

Tijdens deze meditatie zullen we ons richten naar het mentale lichaam en energiebewegingen.
Dit houdt het vermogen in om dingen door gedachten te stimuleren. We leren ons onthechten van mentale probleemstellingen, door werkelijk te ervaren wie we zijn en niet de typering die we onszelf en de ander toekennen.
We zullen de ware essentie van dingen gaan waarnemen. Deze diepere ervaring van het leven vraagt van ons om alle illusies van scheiding los te laten. Dit betekent dat we door een bewustzijn van chaos heengaan, die gecreŽerd is door de controle van ons mentale lichaam. Wanneer we door deze verandering heengaan, zullen we leren de heelheid van stilte als het centrum van ons Wezen binnen te gaan. Dit is de plaats waar niets ontbreekt, waar geen ontbering of verlangen is.
Onze bovenzintuiglijke waarneming zal bevorderd worden tijdens deze meditatie, doordat er geen vorm meer bestaat waaraan wij een mentale waarde toekennen. We zullen in staat zijn om vanuit onze energiebewegingen materiŽle vormen (dus ook negatieve gedachten e.d.) te transformeren tot een verlichte bron die onbegrensd is.

Er zal gewerkt worden met de energie van waterkristallen. Eenieder zal door dit water gezuiverd en gedoopt worden om zodoende het Nieuwe Leven in zich te begroeten.


Meebrengen
Binnenhuispantoffels

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk. Het aantal deelnemers is immers beperkt tot zeven.
Contante betaling ter plaatse.

© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits