Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Vrouwenwijsheid: het Yin-mysterie ontsluierd?!
Lezing o.l.v. Sylvie Vandenbogaert

Datum:  Woensdag, 14 september 2005, start stipt om 19.30; einde om 21.30
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  12 €

Tijdens deze inleidende lezing zullen Sylvie en Sa´da Desilets, stichter van Jade Goddess, jou via Tao op een aangename en eenvoudige manier laten kennismaken met vrouwenwijsheid. Wat is vrouwenwijsheid? Het vrouwelijke of YIN aspect blijft iets mysterieus en onbekend. We weten dat het receptief is, vruchtbaar, intu´tief and gericht op lichaam en aarde. In Tao, is Yin water en beheerst het de sexuele essentie. De sexualiteit en sensualitei van een vrouw zijn haar toegangspoorten tot haar vrouwelijke wijsheid: menstruatie, vruchtbaarheid, leven geven, leven met de maan. Wil je de kracht van deze wijsheid ontdekken en enkele manieren om deze YIN chi te ervaren, schrijf je dan nu in voor deze avond.

Voertaal is Engels. Sa´da is immers Canadese. Zij is bekend als talentvolle instructrice in de "Universal Tao" en zij onderwijst de Tao van de Tantra in de VS en in Europa. Haar passie en motivatie liggen vooral in het doorgeven van kennis, inzichten en advies bij verwondingen die met sexualiteit zijn verbonden. Zij schreef "Female Ejaculation".

Ben je benieuwd naar meer, dan kan je de volledige workshop volgen die op 17 en 18 september plaatsvindt in De Blauwe Poort in Melle. Voor inschrijvingen en info voor de workshop kan je terecht bij Sylvie: s_vandenbogaert@yahoo.com of (0484) 279 575.

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Contante betaling ter plaatse.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits