Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Familieopstelling
Workshop o.l.v. Lutgart Witters

Datum:  Zaterdag, 22 oktober 2005, aankomst om 09.30; start om 09.45; einde om 18.00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  60 €

Het begeleiden en het ervaren van familieopstellingen is als het openen van de liefdespoort van de aarde. Bert Hellinger ontdekte dit energieveld na zijn intense zoektocht binnen helingsmogelijkheden voor herstel van gekende en ongekende drama's binnen families, de drama's binnen menselijk leven.

Door het besef dat een herhalend patroon van gebeurtenissen, omstandigheden, ziektes en/of mislukt leven van één of meerdere personen binnen een gezin generatie na generatie in herhaling optreden, zocht hij naar een helingsvorm in het NU.

Het zichtbaar maken van het drama dat de liefdeloosheid in stand houdt, geeft herstel en vrijheid voor het unieke leven dat elke mens voor zichzelf mag opbouwen en leven in onvoorwaardelijkheid. Het loslaten van patronen, gedachten, normen, waarden en overtuigingen is maar mogelijk na herstel en heling van lijdend leven.

Achter het gebeuren van misbruik, geweld, oorlog, economie, godsdienst.... gaat liefde schuil. Dit voor de mens zichtbaar en voelbaar maken in de familieopstelling en tegelijkertijd de genezing van de pijn (ook de collectieve pijn) mogelijk maken, is de genezende bodem tot vergeving, heling, en vrede.

De vrede die door ieders hart wordt bekomen door het aanwezig zijn van onvoorwaardelijke liefde. De liefde die essentie is van menselijk leven voor het ‘zelf’ en de ‘wereld’.


Meebrengen
Binnenhuispantoffels, lunchpakket

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Contante betaling ter plaatse.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits