Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Thaise voetmassage om op wolkjes te lopen.
Massage-workshop o.l.v. Chris Vansant

Datum:  Zaterdag, 12 en zondag, 13 november 2005, van 10.00 tot 17.00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  120 €

Op wolkjes lopen, wie zou dat niet willen!?

Je staat de hele dag op je benen. Je voeten beginnen bezwaren te maken over deze foltering. Ze voelen samen met de benen zwaar aan en zijn eigenlijk totaal verwaarloosd. Als dit je bekend voor komt of je wilt gewoon je voeten verwennen, dan is de cursus Thaise voetmassage iets voor jou .

Tijdens deze 2-daagse cursus kan je de Thaise voetmassage onder de knie krijgen, net zoals ze die in de Wat Pho te Bangkok aanleren. Niet enkel de voeten worden onder handen genomen maar ook heel het onderbeen tot en met de knie. Met de handen, een speciaal daarvoor ontworpen massagestokje en zeer zachte massagecrème worden de benen en voeten vertroeteld. We zullen ook een aantal reflexpunten bekijken en activeren, alhoewel het zeker geen cursus voetreflexologie is.

De syllabus, je eigen massagestokje en eigen pot massagecrème zijn in het cursusgeld inbegrepen.

Mee te brengen zijn een losse broek waarvan de pijpen tot over de knie kunnen worden geschoven, 2 kleine handdoeken en een grote handdoek.


Meebrengen
Schrijfgerief, lunchpakket, binnenhuispantoffels, gemakkelijke kledij

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Je inschrijving is pas definitief zodra een voorschot van 50 euro is gestort op rekeningnummer 001-4051756-45 (op naam van Marleen Vandenbosch). De rest van de som kan je de dag zelf betalen. Het voorschot wordt teruggestort ingeval de activiteit niet doorgaat.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits