Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Codesleutels voor de Kosmische Mens
Lezing o.l.v. Lutgart Witters

Datum:  Woensdag, 15 februari 2006 of 24 mei 2006, van 19.45 tot 22.00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  12 €

De Kosmische mens is een wezen in evolutie. Via zijn innerlijke Mystieke verbinding put hij de scheppingskracht uit het wezen van de Schepper om deze via zijn chakra’s in het leven door te laten dringen. Om te weten hoe hij de scheppingskracht mag hanteren, ontvangt hij via zijn mystieke verbinding universele inspiratie. De Schepper wil immers al te graag via de mens zijn Geest de materie inbrengen.

De mystieke verbinding werkt in eerste instantie als een kanaal, een poort, waardoor het contact tussen mens en Schepper tot stand komt. Maar naarmate de mens door zijn lange weg van inwijding meer één wordt in de Schepper, zal dit kanaal steeds verder verdwijnen, korter worden. Uiteindelijk realiseert de mens de Schepper (schepping) en dan heeft hij – in het Meesterschap over de Schepping – de volmaakte staat bereikt. In zijn volmaakte staat is hij dan voor de volle honderd procent een evoluerend beginsel en is hij op de eindbestemming van zijn evolutie aangekomen. Daar is hij één in de Geest, om de Geest in het leven - zonder tussenkomst, zonder gebruik te maken van de mystieke verbinding - permanent uit te stralen.

De codesleutels zijn bewustzijnspoorten ( geen chakra’s , chakra’s zijn wielvormige uitstulpingen). Het zijn sleutels op het geheugen van mensen. Door deze sleutels kunnen bij de mens poorten worden geopend zodat zij opnieuw met de kosmos, dus met het universum en de andere werelden kunnen gaan communiceren.
Deze codesleutels helpen de balans in onszelf te ervaren en bewust te worden. Door het gebruik van deze tekens in ons leven ontvangen we ondersteuning, helderheid en liefde waardoor leven in ‘lichtheid’ mogelijk is.

Tijdens deze lezing maak je kennis met een set van 13 codesleutels. Zij zijn getekend vanuit Lutgart’s bron na eerst de essentie van de 13 chakra’s te doorvoelen en te ervaren. Elke chakra, beginnende van de wortelchakra - 1 - linkt aan een codesleutel.


Meebrengen
Binnenhuispantoffels

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Contante betaling ter plaatse.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits