Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Tachyon, een kwantumsprong voor gezondheid!
Workshop o.l.v. Greet Luypaert

Datum:  Woensdag, 26 april 2006, van 10.00 tot 17.00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  50 €

Wanneer we onze diepste kern raken, in een moment voorbij ons denken, voelen we een stille aanwezigheid. Het is deze aanwezigheid die in de kwantumfysica wordt geduid als een leegte, een veld van pure energie waarmee alles en iedereen met elkaar verbonden is. Wie zich van deze verbinding bewust wordt, krijgt een totaal ander wereldbeeld.
Ook de invloeden van emoties, denkpatronen, voeding en elektrosmog worden dan duidelijk.

De tijd is rijp voor een nieuwe levenshouding en aangepaste hulpmiddelen om in liefde, gezondheid en vitaliteit te evolueren.

Leven in Verticaliteit - Leven in het NU en de getachyoniseerde materialen zijn prachtige sleutels hiertoe. Ze brengen ons terug bij onze ware essentie.

Wil ook jij je bewust worden van jouw eigen vermogen om te helen, te creëren en te verjongen, en hoe te leven in vreugde en innerlijke vrede?
Dan wordt dit een boeiende en leerzame dag die jouw leven een andere wending kan geven. Een dag waarop jij je potentieel ontdekt...

In de voormiddag gaan we in op de theorie en in de namiddag gaan we praktisch ervaren en toepassen wat eerder in theorie duidelijk werd:
- Cocoonsessie
- Integratie van tachyon in acupunctuur, massage en andere technieken
- Werken met de TLC's (getachyoniseerde kristallen) en vele andere Tachyontools
- Introductie 'Life Without Limits' CD Training

Na deze workshop kan je alle vrij verkrijgbare tachyontools toepassen en ben je wegwijs in de 'Life Without Limits- CD-training waarbij je ook de TLC's kan kopen en hanteren.

Een gratis miniflesje “getachyoniseerde panterjuice” voor iedereen die op deze inspirerende dag aanwezig is!


Meebrengen
Schrijfgerief, binnenhuispantoffels, lunchpakket

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Contante betaling ter plaatse.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits