Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Vrouwelijkheid: Senses & essence in feminity
Workshop o.l.v. Saida Desilets en Sylvie Vandenbogaert

Datum:  Woensdag, 30 augustus 2006, van 09.00 tot 17.00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Engels
Bijdrage:  75 €

Zinnelijkheid is onlosmakelijk verbonden met zintuigelijke waarneming, met ruiken, horen, smaken, zien en voelen. Als je je zinnelijke behoeften wilt ontdekken dan zou je deze 5 zintuigen moeten sensibiliseren. Er ontstaat een wisselwerking tussen je lichamelijke sensaties en je gedachten, gevoelens en opvattingen.
Waar je ook staat in je sexuele ontwikkeling, de inzichten van Saida en Sylvie helpen je om meer verlangen, tevredenheid en genot te voelen zo vaak je maar wilt.

Met gratie, respect en humor zullen Saida Desilets en Sylvie diverse manieren aanreiken om de beoefening van je sensualiteit plezierig en effectief te maken. De oefeningen zullen erop gericht zijn, je hartstocht, genot en vitaliteit in al hun aspecten te ontdekken. Hoe kan plezier een helende energie worden en hoe kan lust in het dagelijks leven gevoed worden. Dit maakt het mogelijk een geheel nieuw niveau van energie, gezondheid en welzijn aan te boren.

Voor wie ?
Voor alle vrouwen die willen leren genieten van hun eigenheid, vrouwelijkheid en zinnelijkheid.....en zo meer vitaal blijven.
Enige kennis van Tao´stische praktijken is aangeraden maar geen vereiste.


Meebrengen
Schrijfgerief, binnenhuispantoffels, lunchpakket, gemakkelijke kledij



© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits