Home NL FR EN
Gastsprekers Print deze pagina
Geertrui Van Liedekerke
Als tienermeisje was Geertrui er al van overtuigd dat ze later iets met voeding zou doen: koken was toen al een van haar favoriete bezigheden. Zij behaalde het diploma ‘leerkracht voeding’ en koos nadien voor een boeiende opdracht in het onderwijs.

Op 26-jarige leeftijd werd zij plots geconfronteerd met reumatische klachten, waarbij ze via tal van alternatieve technieken ondervond welke positieve invloed deze teweeg brachten.
Deze ervaringen zetten haar er toe aan zich verder te verdiepen in ‘gezonde voeding en gezonde leefwijzen.’ Zo volgde ze een opleiding voetreflexologie en energetische basiskennis. Tevens verdiepte ze zich in een tweejarige opleiding ‘voeding en vitaliteit’ aan het Oost West centrum te Antwerpen.

In het dagelijkse leven tracht ze de macrobiotische principes te integreren, aangepast aan tijd, behoefte, seizoen,…

Bezig zijn met ‘gezonde voeding’ en de energie die ze daar uit put, brengen haar er toe deze opgedane kennis en praktijkervaring met anderen te delen. Op die manier wil ze mensen laten kennismaken met een boeiende, verrijkende eetcultuur, waarbij je op een eenvoudige wijze je lichaam, hart en ziel verwarmen kan.
© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits