Home NL FR EN
Gastsprekers Print deze pagina
Greet Luypaert
Vanuit haar job in de natuurvoedingssector was Greet op zoek naar ht hulpmiddel om mensen te adviseren en te helpen met hun gezondheidsproblemen.
Stilaan bleek HET middel niet te bestaan en zocht ze haar weg in een wereld van complementaire methoden. Mettertijd werd het ook niet meer alleen een zoektocht naar hulpmiddelen voor anderen, maar ook een spiritueel pad, op zoek naar zichzelf, naar de essentie van haar leven.

Toen het tachyonmateriaal, de boeken en seminars haar pad kruisten en zij zich erin onderdompelde - zonder enig besef wat haar te wachten stond voelde zij voor het eerst een enorme kwantumsprong op haar levenspad. Een totaal nieuwe visie waarin zij plots alles kon thuisbrengen.

Sinds 3 jaar verdiept zij zich in al wat met tachyon te maken heeft, in al wat ons helpt meer in het NU te leven, in al wat de mens dichter bij zichzelf brengt om vandaar uit totale gezonheid te creren.

Als docent aan de UISCA (University of Integrated Science California) voor 'Vertical Reality' voelt zij zich vereerd de technieken die ze op deze school leren met anderen te mogen delen.

Voor verdere info: zie www.juvenesco.be
© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits