Home NL FR EN
Gastsprekers Print deze pagina
Utsa Deva
Utsa Deva werkt sinds 1990 als persoonlijke coach, gespreks- en relatietherapeut. Hij is een ervaren yoga-, dans- en meditatieleraar en geeft transformatieworkshops.

Hij startte met yoga op zijn 15de en studeerde taalkunde en filosofie. Hij reisde de wereld af, trok de woestijn in en verbleef 2 jaar in de ashram van Osho in India. Hier leerde hij de stilte en de taal van het hart kennen en kreeg hij intensieve training in yoga, meditatie, hypnotherapie en NLP. Jarenlange beoefening van 5 ritmes-dans, eutonie, universal tao en awakening your light body droegen bij tot zijn verdere vorming als mens en leraar. In de laatste jaren zijn vooral de levenslessen van Barry Long en de 4-dimensionele levenskunst/bodywork een grote bron van inspiratie. In het samenzijn met zijn vrouw Aruna en hun dochtertje Mela leert hij dit alles werkelijk te leven.

Hij begeleidt mensen die op zoek zijn naar een meer liefdevol, vreugdevol en waarachtig bestaan. Hij helpt ze de weg terug te vinden naar zichzelf en naar het doel en de zin in hun leven. Je kan bij hem terecht voor individuele begeleiding bij alle levensvragen, bij relatieproblemen, en voor elke beperking die zijn oorsprong vindt in je kinderjaren, je opvoeding en je relatie met je ouders.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits