Home NL FR EN
Gastsprekers Print deze pagina
Marc Van Rymenant
Marc (Asaith) is geboren in 1967, gehuwd en vader van 3 kinderen. Na 13 jaar boekhouden, heeft hij ervoor gekozen zijn leven een andere wending te geven.

In 2001 is hij in aanraking gekomen met de energie van Reiki. En dit heeft bij hem, zoals bij vele anderen, een bewustwordingsproces in gang gezet.

Vanuit die interesse voor helende energie en universele liefde is hij verschillende cursussen (oa bachbloesems, stoelmassage, hypnose) gaan volgen, op zoek naar wat hem ‘echt’ boeide en naar manieren om anderen (en uiteraard zichzelf) te helpen.

Al gauw begreep hij dat hij anderen niet kan ‘helpen’, dat hij hun problemen niet kan oplossen. Wat hij wel kan doen is middelen, technieken aanbieden zodat mensen inzicht krijgen en zelf aan een oplossing gaan werken. Vaak is een luisterend oor voor heel veel mensen al een prachtig geschenk.

Zijn opleidingen tot Integrated Energy Therapy Master Instructor en Shambhala MDH Master bezorgden hem twee zeer mooie tools om mee te werken.

Door deze opleidingen is Marc ook steeds dichter bij de kracht van de Violette Vlam gekomen. Via een channeling heeft hij onlangs vernomen dat Saint-Germain en hij ‘broeders in de ziel’ zijn.
Een van zijn taken hier op aarde tijdens dit leven is kennis verspreiden. En dat is de reden waarom hij workshops is beginnen geven.
© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits