Home NL FR EN
Gastsprekers Print deze pagina
Roseline Deleu
Roseline is geboren in België en leeft reeds 15 jaar in Australië waar ze sinds 2001 aanzien wordt als één van de top Feng Shui Masters op het internationale toneel. Zij heeft de gave om Feng Shui eenvoudig te maken, om gezond verstand op de eerste plaats te laten komen, de Chi (energie) op een zachte en vloeiende manier te laten stromen en huizen, kantoren of winkels smaakvol in te richten. Ze werkt snel en efficiënt en heeft al bijgedragen tot heel wat mooie wendingen in het leven van mensen die haar pad kruisten.

In 1991 kwam Roseline voor het eerst in contact met Feng Shui, een ogenblik waarop zij op zoek was naar de ware toedracht rond vibratie. Het was dan ook geen toeval dat zij in de trein op weg naar Londen een artikel zag liggen dat een man in het coupé had achtergelaten. Toen ze het artikel over Feng Shui las, resoneerde het volledig met de weg die zij op dat moment bewandelde. Ze zette haar eerste stappen in de Feng Shui van de Form School en Black Hat Tibetan Buddhist School. Ze bracht veranderingen aan in haar huis en was verwonderd over wat het leven voor haar in petto had.

Zij geeft advies voor bestaande, te renoveren of nieuw te bouwen huizen, voor scholen, ziekenhuizen, stadsprojecten, boerderijen, bedrijven, ... Ze werkt ook dikwijls nauw samen met architecten en binnenhuis- en tuin architecten.

Het schrijven van haar eerste boek ‘Your First Easy Steps to Feng Shui’ (“Eerste simpele stappen naar Feng Shui”) was een fantastisch mooie ervaring. Het werd een internationale bestseller. In december 2005 werd haar tweede boek gepubliceerd: ‘Feng Shui Steps for Your Career’ (“Feng Shui voor je carrière”). Het is een bijzonder en krachtig boek met motivatietechnieken en ideeën die je helpen om de juiste job te vinden en/of om je carrière en levenspad een extra duw in de goede richting te geven.

Naast Feng Shui Master is Roseline ook Reiki Master, “Vibrational Therapist”, en geeft ze advies m.b.t. “Bach & Love Remedies”. Al deze aspecten om het energetisch evenwicht te bereiken maken integraal deel uit van haar leven. Wanneer ze met mensen werkt, wordt zij steeds geleid door haar intentie om welzijn te bewerkstelligen, zowel op lichamelijk vlak als in de omgeving van de mensen. Immers, “wereldvrede start bij jezelf” is één van haar motto’s.

Roseline zet haar persoonlijke zoektocht gestaag verder in de wereld van de metafysica, Feng Shui en ook zeer intens in de traditionele wereld van de Australische Aboriginals. Meerdere keren verbleef ze gedurende weken bij de Kuku Yalanji, een Aboriginal kamp in het verre Noordelijke Queensland (AUS).

Net voor ze in juli 2013 naar Europa kwam, verbleef ze enkele maanden in Borroloola (NT), één van de verste uithoeken van Australië, zo’n 930 kilometers ten zuidoosten van Darwin… en tegelijk 600 kilometers verwijderd van de eerste apotheek. Borroloola is een zeer speciale plaats. Roseline leerde daar het metafysische concept ‘Kujika’ verstaan. In het Engels wordt het vertaald door ‘Song Lines’. Als je zo ver weg van de “bewoonde” wereld leeft, voelt het aan alsof je in een andere wereld leeft, ga je dingen in een totaal ander perspectief zien, stopt de tijd en veranderen waarden. Ze kan hier uren over vertellen. Deelnemers hangen aan haar lippen. Het is echt haar tocht en ze beleeft die ook ten volle.

Roseline organiseert over ter wereld Feng Shui opleidingen. Je kan haar contacteren via www.fengshuisteps.com. Op deze website kan je je ook inschrijven op haar mailing lijst, je ontdekt er haar boeken, gratis nieuwsbrieven en dies meer.

Naast de opleidingen, geeft ze ook lezingen en workshops in Australia (waar ze nu woont), China, Duitsland, Spanië en Frankrijk. In 2006 deelde ze haar kennis in België (bij Essens), Hongarije en Pakistan. In 2009 tourde ze opnieuw door Europa en kwam ze natuurlijk bij Essens langs.

In augustus 2013 is Roseline dus opnieuw te gast bij Essens en zal ze vol enthousiasme haar kennis delen, met een stevige dosis humor zoals we die van haar kennen en steeds met die enorm positieve kijk op het leven. Dit neemt echter niet weg dat ook zij haar ups en downs kent. Ze heeft ervan geleerd en is weer een beetje wijzer. Ze is één brok inspiratie. Haar motto is “Ik kan, jij dus ook !”. Het is maar hoe je het allemaal bekijkt !
© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits