Home NL FR EN
Gastsprekers Print deze pagina
Annemiek Roelvink & Walter Geubels
Annemiek

Haar grootste ontdekking is haar werk geworden.

Teleurgesteld geleefd te worden i.p.v. te leven voor wie zij in werkelijkheid is hebben haar op weg gezet zowel in haar privé-leven als in haar beroepsleven een andere koers te varen. Het is heerlijk om vanuit je lijf emoties en diepe gevoelens bewust te beleven.

Door haar opleiding als emotioneel lichaamstherapeute en haar daarin te bekwamen begeleidt ze mensen zowel individueel als in groepen in hun zoektocht die eens de hare was.
Het boeiende daarin is vooral dat de mensen zelf bewust worden en ontdekken welke antwoorden zij al hebben in hun lijf waardoor ze een betere balans kunnen brengen in hun voelen, denken en doen.

Haar begeleiding als Inpulsing therapeut is coachend. Alleen jijzelf kan weten en bewust worden waar je gedragspatronen vandaan komen en zij zal daar ondersteunend bijzijn.Walter

Zijn eigen levensproces heeft hem geleerd dat we even de weg kwijt kunnen zijn!

Als gediplomeerd emotioneel en integraal lichaamstherapeut is zijn opleiding en kennis gebaseerd op Bio- energetisch karakter analyse en Neo Reichiaans therapiewerk.

Vanuit een diepe interesse en zijn zoektocht naar een zachte behandelmethode is hij zich de laatste tien jaar gaan specialiseren in puls- en diepweefsel technieken.

De belangrijkste pijler in zijn werk is een evenwicht te scheppen tussen een heldere, objectieve en gestructureerde aanpak met een diep menselijke en eenvoudige benadering.

Hij heeft een praktijk in België en Nederland waar hij mensen begeleidt met Inpulsing therapie.

© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits