Home NL FR EN
Gastsprekers Print deze pagina
Lieve Bonne
Lieve kwam ruim vijfentwintig jaar geleden in contact met de bachbloesems en nadien ook met andere bloesemremedies, oorspronkelijk in het kader van een holistische gezondheidszorg. Ze ontdekte al vlug dat je met bloesemremedies en andere natuurremedies veel ruimer kan werken, dat ze een ondersteuning zijn op zo veel gebieden in je leven, en dat ze je vooral begeleiden om dichter tot je eigen essentie te komen.

Kort nadien ontmoette ze Joy Messick, een healer en sjamane, die haar trainde in resonance healing, het werken met de energie van de aarde. Ongeveer terzelfdertijd ook ontmoette ze Patrice Bouchardon, die de boomoliŽn creŽerde. Ze volgde jarenlang trainingen, rond het werken met de boomoliŽn, de natuur als spiegel van ons bewustzijn, en het creatieve contact met de natuur als een weg tot heling en bewustwording van de relatie met ons diepste zelf.

Dit leidde o.a. tot een nauwe samenwerking met Patrice Bouchardon, waarbij ze nu zijn werk verzorgt in BelgiŽ en Nederland.

Vanuit deze boeiende, innerlijke weg met de natuur, geeft Lieve cursussen en workshops.

© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits