Home NL FR EN
Gastsprekers Print deze pagina
Annick Ottenburgs
Groeien, jezelf ontwikkelen en de zoektocht naar het omgaan met emoties zijn een rode draad door Annicks leven. Eerst heeft ze vooral haar mentale vermogens ontwikkeld, dan kwam de focus te liggen op het emotioneel-lichamelijke en later is ze geïnteresseerd geraakt in spirituele aspecten. Nu vallen al deze puzzelstukjes samen tot een geïntegreerd geheel.

Sinds 2003 is haar passie het begeleiden van mensen in hun persoonlijk groei- en ontwikkelingsproces.

Daarnaast heeft ze ervaring in het bedrijfsleven in marketingfuncties en als HR consultant, trainer, bemiddelaar en coach.

Ze houdt van kwaliteit, diepgang en efficiëntie. Ze is een echte pionier en staat momenteel mee aan de wieg van de verspreiding van De Helende Reis in België en Conscious Company, die cutting-edge coaching en leiderschapstools aanbiedt voor diepgaande en blijvende transformatie in bedrijven en organisaties, in de wereld.

Door het boek ‘De Helende Reis’ van Brandon Bays te lezen kwam er emotioneel zo veel bij haar in beweging, dat ze de opleiding tot Journeytherapeut wel ‘moest’ volgen. Deze opleiding is zeer ervaringsgericht en noodzaakt bevrijding van je eigen (emotionele) blokkades en beperkingen. Voor Annick viel alles op zijn plaats omdat ze aspecten herkende van andere benaderingen die ze eerder had leren kennen en zeer waardevol vindt, zoals emotioneel-lichaamswerk, NLP, transpersoonlijke coaching en counseling, familie opstellingen en De Kracht van het NU (Eckhart Tolle).

Annick Ottenburgs is door Brandon Bays persoonlijk opgeleid tot en geaccrediteerd als Journeytherapeut.
© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits