Home NL FR EN
Gastsprekers Print deze pagina
Johannes
Als 9e kind uit een gezin van 10 kinderen kende Johannes een rijke en speelse jeugd in een wereld van uitersten. Zijn Molukse ouders verlieten begin jaren '50 na de Tweede Wereldoorlog noodgedwongen IndonesiŽ en vestigden zich in Nederland. Spiritualiteit was onlosmakelijk verbonden met hun cultuur. Naast een christelijke opvoeding maakte hij ook de mystieke wereld met rituelen en voorouderlijke verering van dichtbij mee. Deze achtergrond en zijn persoonlijke intuÔtie en gevoeligheid leiden hem steeds, als een kompas waar hij blind op kan vertrouwen. Daarom volgde hij ook geen enkele scholing of opleiding, of leest hij geen boeken die te maken hebben met spiritualiteit. Hij voelt zich verbonden met een Hogere Bron, en daar put hij zijn energie en informatie uit.

Zijn meditaties en healings geeft hij zowel op individuele basis als in groepsverband, waarbij hij er de voorkeur aan geeft om zich te laten leiden door de inspiratie van het moment.

Tijdens zijn healings kunnen emotionele en fysieke blokkades spontaan worden opgeheven. Als spiritual coach kan hij anderen begeleiden of meer inzicht geven in de fase van hun leven waar zij zich nu in bevinden. Zijn intuÔtief vermogen om aura en lichaam te lezen en dit te vertalen naar de klant geeft hem volledig vertrouwen in hetgeen hij mag doen. Hij ervaart de wereld als een ruimte waarin alles en iedereen zich vrij mag bewegen.

Daarnaast onderneemt Johannes ook reinigingsrituelen van materiŽle vormen, net zoals we ons lichaam reinigen. Zo kan hij aanwezige energieŽn kanaliseren of omzetten in positieve energieŽn in huizen, bedrijfspanden, muziekinstrumenten e.d.
© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits