Home NL FR EN
Gastsprekers Print deze pagina
Annemie Peeters
Zij studeerde godsdienstwetenschappen, verdiepte zich in conflicthantering en ontwikkelde zich verder via workshops over bewustzijn, massage, vrouw-zijn, de weg van de danser, zoektocht naar eigen ik en levensopdracht en rusten in Zijn en doen wat je echt wil.

In de relatie met haar man zocht ze naar verdieping. Ze volgden samen een workshop. De rode draad was: het is goed zoals het is, je mag alles van jezelf met liefde omarmen, alles van jou mag er helemaal zijn. Hierdoor kwam levensenergie, kracht, inspiratie, levensvreugde vrij. Ze maakten contact met wie ze in wezen zijn en met de essentie van hun relatie, een diepe verbondenheid. Beiden gingen van daaruit op zoek naar nog meer verdieping, samen groeiend, maar toch elk via hun eigen weg.

In ďRusten in Zijn en doen wat je echt wilĒ werd iets heel diep in haar aangeraakt. Het was alsof het leven zelf in haar wakker werd gemaakt. Ze volgde de 3-jarige Zijnstraining aan de School voor ZijnsoriŽntatie in Nederland.

In ZijnsoriŽntatie leeft ze in verbondenheid met alles wat er is. In het contact hiermee opent zich haar passie voor het leven, haar inspiratie en haar hart. De rijkdom van alle leven en de kwaliteit van alles wat er is, ontvouwt zich dan vanzelf. Zij ervaart het leven als overvloedig, het geeft haar de kracht om bewust midden in het leven te staan en ervaart ruimte, levensvreugde, geluk en vrijheid.

Zij laat zich inspireren door waarheid, rusten in Zijn, de natuur, dansen, meditatie, haar relatie, het dagelijkse leven zelf. Vanuit haar verleden ontwikkelde ze haar zachtheid waarin alles welkom is en van waaruit ze krachtig en vurig midden in het leven staat.

Van hieruit begeleidt ze workshops over ZijnsoriŽntatie.
© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits