Home NL FR EN
Gastsprekers Print deze pagina
Maurice Eeraerts
De familie van Maurice heeft me gemeld dat hij op 25 januari 2006 is overleden.

---------------

Maurice interesseerde zich al heel vroeg voor theologie en spiritualiteit, en doorliep diverse godsdiensten. Via mediamieke ervaringen ervoer hij zijn Engelen en Gidsen. Daarna begon hij zich te vervolmaken in healing, Reiki, polarity healing, Geobiologie, en kwantumfysica. Hij is opgeleid als healer en therapeut door Dr. Mary Meadows, en geeft de Cellulaire Theta Ademhaling en healing door. Begin 1997 werd hij facilitator voor de Flower Of Life seminars in België. Verder in dit jaar ontstond een samenwerkingsakkoord tussen Het Cosmisch Instituut voor Anthropo-ecologie in Novosibirsk. Hiermede wordt er research en ervaring uitgewisseld door middel van de Kosyrevspiegels.

Maurice organiseert reizen naar de wortels van de Flower of Life, o.a. Egypte, en begeleidt reizen naar verschillende plaatsen om met dolfijnen te zwemmen.

Om Nu in het Christusbewustzijn te leven is voor hem een bron van vreugde, harmonie en schoonheid, liefde voor alle leven overal, een gevoel van totale eenheid, de referentie van de Grote Geest.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits