Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Healings
Het Engelse woord "healing" of "to heal" betekent letterlijk "genezen", "heel maken". In wezen ben je heel. Deze oorspronkelijke heelheid gaat nooit verloren, ondanks alles wat je hebt meegemaakt. Tijdens een healing worden de emotionele en fysieke blokkades opgeheven en wordt het oorspronkelijke punt van heelheid in jezelf aangesproken; je komt opnieuw in contact met je kern en je vermogen tot creëren en tot het kunnen oplossen van je eigen problematiek.

Bij Essens kan je terecht voor een "energetische healing" en een "Alchemic Healing".

Bij de "energetische healing" krijg je de kans om met je aandacht naar jezelf te gaan en te kijken welke de verschillende aspecten zijn van je mens-zijn en hoe deze tot elkaar in verhouding staan. Emotionele of fysieke blokkades kunnen spontaan worden opgeheven. Je aura en lichaam worden "gelezen" en deze informatie wordt op verstaanbare wijze "vertaald". Zo kan je een beter inzicht verkrijgen in de fase van je leven waarin je je nu bevindt. Bovendien kan je opnieuw een energetisch evenwicht creëren zowel in jezelf als naar buiten toe. Deze healing reikt je informatie aan die je zal helpen om echt jezelf te zijn.

De "Alchemic Healing" van Tareth is een helingmethode die door de Bron rechtstreeks aan Tareth werd doorgegeven. Het is één van de zuiverste verbindingen met de oude wijsheid van alchemie. Tijdens deze healing word je verbonden met je zielen-essentie, zodat die meer in je dagelijkse leven doorwerkt. Tevens wordt de frequentie van je chakra's verhoogd en worden zij ook meer één. Het is een healing die je opnieuw in balans brengt en je spirituele groei behoorlijk kan versnellen.

Voor een afspraak, contacteer Essens.


Archief
Afgelopen healings in 2006
Afgelopen healings in 2005


© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits