Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Koken: Lentekoken voor een hernieuwde dynamiek !
Lessenreeks o.l.v. Geertrui Van Liedekerke
VOLZET!

Datum:  Donderdag, 19 april en 3 mei 2007, van 19:45 tot 22:00
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  40 € (Voor de hele reeks)

Tijdens deze lessen leren we doelbewust omgaan met de energetische kwaliteiten van voeding.
Via verschillende kookstijlen en het gebruik van specifieke voedingsmiddelen bereiden we eenvoudige, evenwichtige gerechten aangepast aan het seizoen. Zo maak je stap voor stap kennis met gezonde (biologische) voeding.


Lentekoken voor een hernieuwde dynamiek:

Kenmerkend voor de lente is de onbeteugelende dynamiek waardoor planten in het voorjaar ontspruiten en kinderen de wereld verkennen.
De dagen verlengen, vogels zingen meer, we komen naar buiten. Een periode van zuiveren en vasten.

In een aangepaste lentevoeding krijgen kiemen, zaden, kruiden, jonge groenten en bonen elk hun plaats. Lever en galblaas krijgen via de voeding de nodige aandacht.

Tijdens de lessen bereiden we telkens een volwaardig menu met vleesvervangende eiwitbronnen, heerlijke lentegroenten, gezonde suikers,
Kortom, lentekoken van soep tot dessert.


Meebrengen
Schrijfgerief

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Je inschrijving is pas definitief zodra een voorschot van 20,00 euro is gestort op rekeningnummer 001-4051756-45 (op naam van Marleen Vandenbosch). De rest van de som kan je de dag zelf betalen. Het voorschot wordt teruggestort ingeval de activiteit niet doorgaat.
Je inschrijving is bindend, d.w.z. dat wij een seintje verwachten ten laatste 48u voor de aanvang van de activiteit indien je niet kan komen. Zo krijgt iemand anders misschien de kans om toch aan de desbetreffende activiteit deel te nemen. Het voorschot wordt niet teruggestort. Je kan natuurlijk ook zelf voor vervanging zorgen. Indien wij binnen die 48u geen bericht van u hebben ontvangen, zal u de volledige som moeten betalen.
© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits