Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
De kracht van de spiegel. Stem je innerlijke bewustzijn af op het leven dat je wil.
Lezing o.l.v. Bart Denys en Utsa Deva

Datum:  Dinsdag, 22 maart 2005, van 19.30 tot 22.30
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  12 €

Leven in vreugde, vrijheid en overvloed... ook jij kan hiervoor kiezen als je je innerlijke bewustzijn leert afstemmen op het leven dat je werkelijk wil!

Tijdens deze inleidende lezing geven we je al enkele tips mee om te leren hoe je opnieuw grip kan krijgen op je eigen leven. Je ontdekt hoe we zelf ons hele leven en de omstandigheden ervan creŽren. Alles wat je rond je ziet en ervaart is de spiegel van jouw bewustzijn. Je partner, je werk, je huis, je bankrekening,... elk onderdeel van je leven geeft je de kans iets te weten te komen over jezelf, en over de mate waarin je in contact bent met je oorspronkelijke kracht. Op deze manier steunt de hele buitenwereld jou in je bewustzijnsproces.
Je leert opnieuw verbinding te maken met je oorspronkelijke kracht. Met behulp van eenvoudige, op lichaamsbewustzijn gerichte oefeningen kom je in contact met je bron. Hierin kun je alles wat je tegenhoudt om je volle potentieel te ontwikkelen oplossen.

Dit is je kans om nog meer van je leven te genieten, plezier te beleven, in harmonie te zijn met je partner en met de mensen in je omgeving, het werk te doen dat je graag doet ( en er nog goed aan te verdienen ook), en helemaal te ontspannen... in het zijn wie je werkelijk bent.

Indien er voldoende interesse is, organiseren we later op het jaar een workshop.


Meebrengen
Schrijfgerief, binnenhuispantoffels

Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving is noodzakelijk.
Contante betaling ter plaatse.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits