Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Mindfulness en Equicoaching: dé sleutel tot zelfontplooiing.
Mindfulness o.l.v. Eric Van Poucke en Marleen Vandenbosch

Datum:  Zondag, 6 september 2009 of Dinsdag, 22 september 2009, van 09.00 tot 17.00
Plaats:  Mančge Hippos
Poekstraat 35
Drongen
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  200 €

“Opmerkzaam zijn” is een vaardigheid die je helpt om bewuster in het leven te staan. Bewust zijn van wat je voelt in je lichaam, van je emoties, je gedachten en je (re)acties maakt dat je anders kan omgaan met de dingen die je in je leven overkomen.

Opmerkzaamheid is een vaardigheid die je kan leren.
Tijdens een mindfulness-training leer je aandacht geven aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties, doelbewust, in het nu. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel.
Ook via equicoaching kom je dankzij de interactie met het paard in contact met je denken-voelen-doen. Je persoonlijke ervaring en het coaching-proces begeleiden je tot inzicht in en aanvaarding en verandering van je gedrag, je manier van communiceren of leiding geven.

Tijdens deze workshop ontdek je wat het wil zeggen om opmerkzaam te zijn en hoe het een zeer concrete impact kan hebben op jouw leven. Het wordt een boeiende, intense en leuke dag, met aandacht voor jezelf, je coachingvraag, zintuiglijke waarnemingen, het hier-en-nu, (non-)verbale communicatie en nog zoveel meer, en dit in interactie met de paarden en anderen !


Meebrengen
Schrijfgerief, laarzen

Inschrijvingsmodaliteiten
Gelieve het bedrag te storten op de rekening van Equicoaching. U ontvangt een factuur van hen.
Equicoaching.com International
Konijnenbergstraat 18
9290 Berlare
068-2500410-68

© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits