Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
Mindfulness en Equicoaching: dé sleutel tot zelfontplooiing.
Mindfulness o.l.v. Eric Van Poucke en Marleen Vandenbosch
Wegens succes herhaald

Datum:  Zondag, 8 november 2009 of dinsdag, 17 november 2009, telkens van 09.00 tot ongeveer 17.00
Plaats:  Mančge Hippos
Poekstraat 35
Drongen
Taal:  Nederlands

“Opmerkzaam zijn” is een vaardigheid die je helpt om bewuster in het leven te staan. Bewust zijn van wat je voelt in je lichaam, van je emoties, je gedachten en je (re)acties maakt dat je anders kan omgaan met de dingen die je in je leven overkomen.

Opmerkzaamheid is een vaardigheid die je kan leren.
Tijdens een mindfulness-training leer je aandacht geven aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties, doelbewust, in het nu. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel.
Ook via equicoaching kom je dankzij de interactie met het paard in contact met je denken-voelen-doen. Je persoonlijke ervaring en het coaching-proces begeleiden je tot inzicht in en aanvaarding en verandering van je gedrag, je manier van communiceren of leiding geven.

Tijdens deze workshop ontdek je wat het wil zeggen om opmerkzaam te zijn en hoe het een zeer concrete impact kan hebben op jouw leven. Het wordt een boeiende, intense en leuke dag, met aandacht voor jezelf, je coachingvraag, zintuiglijke waarnemingen, het hier-en-nu, (non-)verbale communicatie en nog zoveel meer, en dit in interactie met de paarden en anderen !


Meebrengen
Schrijfgerief, laarzen of stevig schoeisel.
In functie van het weer: warme en/of regen- en windbestendige kledij die tegen een stootje kan.

Inschrijvingsmodaliteiten
Na bevestiging inschrijving, ontvang je een factuur van Equicoaching.com International
Konijnenbergstraat 18
9290 Berlare
068-2500410-68

© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits