Home NL FR EN
Activiteiten Print deze pagina
De kracht van je adem - Intro workshop.
Workshop o.l.v. Nicole Derveaux

Datum:  Woensdagavond naar keuze: 14 september 2011, 5 oktober 2011, 7 december 2011, welkom vanaf 19.30, start om 19.45
Plaats:  bij Essens (in 't Dennenhof) te Wambeek
Taal:  Nederlands
Bijdrage:  45 € (Per avond)

‘Hoe’ je ademt geeft weer hoe je in het leven staat.

Meer energie, een gezond lichaam, een grote mentale openheid, ‘gezond’ omgaan met emoties en spanningen, innerlijke rust en verbinding met jouw kern, op adem komen .... het ligt binnen je bereik door je bewust te zijn van hoe je ademt en de beschikbare ademruimte te gebruiken.

De adem hoef je niet ‘te halen’. Je maakt voor jezelf veel mogelijk door een ruime, diepe inademing en een ontspannen uitademing te voelen en toe te laten..

Transformerend ademen (Transformational Breathing) (verder ‘TB’ genoemd) is een wonderlijk eenvoudige ademtechniek, die je hierbij kan helpen. Deze techniek toepassen kan je vitaliteit, gezondheid en algemeen welzijn aanzienlijk doen toenemen.

TB brengt je intens in contact met de energie en de helende kracht van de diepwarme liefde in jouw wezen en in jouw lichaam hier op aarde.
Via diep, volledig en verbonden ademen vergroot je enorm de zuurstofopname.

Op fysiek niveau vergroot TB je ademcapaciteit, het bevordert ontspanning, het zuivert je lichaam en kan je fysieke klachten helen.

Op mentaal-emotioneel niveau kom je met TB bij beperkende overtuigingen en emotionele blokkades om die te helen tot op niveau van celgeheugen. Dat levert innerlijke rust en vertrouwen op. Je creativiteit vergroot.

Op spiritueel vlak werkt TB bewustzijnsverruimend: groei en transformatie naar harmonie vanuit herinnering en volle erkenning van jezelf en als belangrijk deel van een groter geheel.

De kracht van transformerend ademen ligt tevens in het feit dat het een techniek is die je altijd en overal kan toepassen in je leven.
Ademen is het meest eenvoudige en wonderbaarlijke geschenk aan jezelf!


Dit kan je ervaren tijdens een kennismakingsworkshop Transformational Breathing. Een avond ziet er als volgt uit:
- uitleg over TB
- ademanalyse van enkele deelnemers
- aandacht voor ‘intentie’
- formuleren van intentie
- de helft van de tijd wordt besteed aan het zelf ervaren van een ademsessie
- op het einde van de workshop krijg je teksten met uitleg en oefeningen mee zodat je thuis zelf met korte oefeningen aan de slag kan.
- afsluiting


Wie deelneemt draagt best makkelijk zittende kledij (t-shirt, joggingbroek) en warme sokken. Enkel een lichte maaltijd gebruiken voor de workshop.

Om persoonlijke begeleiding te kunnen geven wordt het aantal deelnemers beperkt. Tijdig inschrijven is dus noodzakelijk. Indien je niet kan komen, gelieve dan minstens 48u op voorhand te verwittigen zodat we iemand anders gelukkig kunnen maken.

Passen deze data je niet, maar kan je vier à vijf personen bijeenbrengen, dan kunnen we samen zoeken naar een datum die jullie wel past, overdag of 's avonds.


Meebrengen
Binnenhuispantoffels, gemakkelijke kledij, een yoga of campingmat, een kussen en een deken


Inschrijvingsmodaliteiten
Inschrijving noodzakelijk.
Contante betaling ter plaatse.

Je inschrijving is bindend, d.w.z. dat wij een seintje verwachten ten laatste 48u voor de aanvang van de activiteit indien je niet kan komen. Zo krijgt iemand anders misschien de kans om toch aan de desbetreffende activiteit deel te nemen. Indien je een voorschot hebt betaald, wordt dit terugbetaald op 10 euro na. Je kan natuurlijk ook zelf voor vervanging zorgen. Indien wij binnen die 48u geen bericht van u hebben ontvangen, zal u de volledige som moeten betalen.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits