Home NL FR EN
Massage als balsem Print deze pagina
Massage, balsem voor lichaam, geest en ziel
Tijdens een massagesessie worden een palet aangename technieken uit de Westerse, Oosterse en Zuidamerikaanse vormen van massage op een professionele manier met elkaar afgewisseld. Deze lichaamsbehandeling biedt je zo ondersteuning in de ontdekkingstocht naar jezelf.

In de kalmte van het hier en nu kan je immers ontspannen en observeren wat er in je lichaam gebeurt. Dit bewust voelen is als een nieuwe kennismaking met jezelf ťn met het leven. Het is jouw bijdrage tot het zelfgenezende vermogen van je lichaam en tot je persoonlijke groei. Fysisch bewustzijn verandert immers de manier waarop je je psychisch beweegt. Met andere woorden, de helende effecten van een massage maken je niet alleen fysisch soepeler en veerkrachtiger; ook mentaal, emotioneel en spiritueel sta je sterker.

Een echte balsem dus... voor lichaam, geest en ziel, mede dankzij het gebruik van natuurlijke en etherische oliŽn.

De natuurlijke en etherische oliŽn zullen nog dieper inwerken indien je je eerst overgeeft aan de helende kracht van water.© 2005 Essens. All rights reserved | Assesteenweg 414 - 1741 Wambeek [Ternat] | Tel 0475 350 133 | info@essens.be | Sitemap | Credits